top
english / danish

Hos os får du en unik arbejdsplads i historiske rammer – lige ved vandet, midt i byen. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores team.

For mig personligt handler det ikke om, hvad vi siger, men hvad vi gør. Det betyder, at vi driver vores hotel efter vores visioner og ikke mindst passionen for den personlige gæsteoplevelse. One size fits none!

– Jesper Stubgaard, Adm. Direktør

Vi udvikler os dynamisk

Da vi som hotel hele tiden gør os klogere på nye tiltag og nye måder at arbejde mere bæredygtigt og miljørigtigt, er vi hele tiden under udvikling, når det gælder miljø og bæredygtighed. Bl.a. har vi udviklet tiltag med henblik på følgende punkter af FN’s verdensmål:

Nr. 3 – Sundhed og trivsel
Nr. 5 – Ligestilling mellem kønnene
Nr. 8 – Anstændige jobs og økonomisk vækst
Nr. 10 – Mindre ulighed

DNA’et driver værdierne.

Værdierne driver passionen.

Når vi siger DNA, taler vi om grundstenen i arbejdet, passionen og værdierne. Det er nemlig fra DNA’et, at alt hvad vi gør – lige fra kommunikation og service, til indretning og oplevelser – udspringer. Som hotel er vores vigtigste job at sikre, at vores gæster får den bedste oplevelse, og at det vi siger stemmer overens med det vi gør. Det sikrer vi ved, at vores værdier gennemsyrer arbejdet i alle afdelinger, og at det ikke blot er nedskrevne ord på et papir, men at det er en naturlig del af det daglige arbejde. Vores medarbejdere er passionerede omkring deres arbejde, og passionen er med til at gøre servicen for vores gæster ekstra speciel.

366

VÆRELSER

84

MEDARBEJDERE

4/5

TRIPADVISOR

Mød os!


 

Som hoteldirektør lægger jeg en stor ære i, at vores branche helt ind i kernen handler om gæsteoplevelser.
Jesper Stubgaard, Adm. Direktør


 

Mit ultimative mål er, at sikre den bedste oplevelse for vores gæster.
Rikke Gransøe Lange, Salgs- og marketingdirektør


 

Som driftsdirektør brænder jeg for at skabe unikke rammer. Rammer til gode oplevelser, rammer der skaber følelser, og rammer der får dig til at reflektere.
Jens Christensen, driftsdirektør

Er det dig, vi leder efter?

Som medarbejder på Copenhagen Admiral Hotel eller i SALT bar & restaurant får du en unik arbejdsplads i historiske rammer – lige ved vandet, midt i byen. Her er de 200 år gamle træbjælker og havnens liv og lys aktive medspillere i vores konstante stræben efter at give vores gæster den bedste oplevelse. 

Er du klar til at blive en del at et stærkt og ambitiøst team i et internationalt miljø, hvor vi forventer noget af hinanden og eminent service ligger i blodet? Klik på den stilling herunder, der er noget for dig. 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Join us - we are hiring...

GET IN TOUCH

Toldbodgade 24-28, 1253 København

33 74 14 14
booking@admiralhotel.dk