top
english / danish

Velkommen til en verden af god kvalitet.

I Familien Bühlmann er vi altid på udkig efter dygtige medarbejdere, der kan slutte op om vores kerneværdier: Personlighed, engagement, fleksibilitet og ansvarlighed.

Herregårdsstemning tæt 
på centrum

Scheelsminde er hotel, restaurant, konferencecenter, fest- og eventarrangør, oplevelsescenter og meget, meget mere. Scheelsminde henvender sig via de mange faciliteter og muligheder til både par, familier, forretningsfolk og andre, der ønsker skønne oplevelser i historiske rammer. 

Vi er altid klar til at byde vores gæster velkommen til en verden af god kvalitet, uanset om de er på jagt efter hotel i Aalborg, gastronomi på højt plan, festlokaler, møde- og konferencefaciliteter, ophold eller pool og spa.

Velkommen til store madoplevelser

Restaurant Bühlmann er velrenommeret og nævnt i både White Guide Nordic og Den Danske Spiseguide. I restauranten serverer vi såvel gourmetmad af international standard med friske og lokale råvarer samt lækre brasserieretter med fokus på fransk gastronomi. 

Vores konferencecenter har plads til mere end 100 gæster. Her er alle tænkelige tekniske faciliteter. Restauranten står til alles rådighed, og så tilbyder vi overnatning i vores veludstyrede enkelt- og dobbeltværelser – alle med TV, gratis wi-fi og arbejdsbord.

90

VÆRELSER

43

MEDARBEJDERE

5

STJERNER

Karrieremuligheder

Personalegoder

Gode kolleger og samarbejde

Job på Scheelsminde

Scheelsminde har et stort dedikeret team, som hver dag giver vores mange gæster fantastiske oplevelser, uanset om de er her for at spise gourmetmad, overnatte i vores hyggelige værelser, holde fest eller konference.

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. 

Send din ansøgning til job@buhlmann.dk

Familien Bühlmann

Hotelkoncernen Familien Bühlmann driver 5 hoteller i Jylland. Hotellerne har hver deres unikke charme og særpræg. Familien Bühlmann består ligeledes af unikke spise- og selskabsfaciliteter lokaliseret på koncernens hoteller til både private og erhverv. Koncernen er et familieforetagende og drives i dag af 3. generation. Vores kerneværdier er personlighed, engagement, fleksibilitet og ansvarlighed overfor mennesker og miljø.

Familien Bühlmann består af Hotel & Gastronomi Nørre Vosborg, Aalborg Airport Hotel, Hotel og Gastronomi Scheelsminde i Aalborg, Peak 12° Hotel i Viborg, Boutique Hotel Villa Provence i Aarhus.

Velkommen i familien.

Join us! We are hiring...

GET IN TOUCH

Hotel Scheelsminde, Scheelsmindevej 35, 9200 Aalborg SV

98 18 32 33
scheelsminde@scheelsminde.dk