top
english / danish

Velkommen til Bandholm Badehotel

Bandholm Badehotel er som ingen andre hoteller
- og det har det været siden 1692.
Lollands eneste 4-stjernede hotel, byder på unik beliggenhed et stenkast fra vandet, gourmetrestaurant af høj klasse og en atmosfære der skal opleves.

Der er pr. 1. februar 2022, kommet ny ejerkreds på Bandholm badehotel og et helt nyt ledelses- og medarbejderteam er i gang med at blive sammensat. Vil du være med på rejsen, hvor nogle af hospitality branchens mest erfarne profiler står bag ledelsen og ejerskabet af hotellet?

Danmarks bedste hotel tre år i træk

Bandholm Hotel har i de senere år gennemgået en rivende udvikling og har vundet mange priser. Både i 2017, 2018 og 2019 er Bandholm Hotel blevet kåret som Danmarks bedste hotel af verdens største rejsesite TripAdvisor. Hotellet har også vundet den prestigefyldte Luxury Travel Guide's European Luxury Hotel And Restaurant Of The Year 2018 Award samt Luxury Sea View Hotel Of The Year 2016. I 2017 har Bandholm Hotel desuden modtaget Hotel.com's Loved by Guests Award 2017 og 2018, som kun gives til de allerbedste hoteller. Bandholm Hotel har desuden vundet TripAdvisor's eftertragtede Travellers' Choice Award i 2015, 2016, 2017, 2018 og 2019, baseret på brugernes oplevelser.

50

VÆRELSER

35

DYGTIGE KOLLEGAER

BB CAREER ACADEMY

SPA & GOURMET

BB Academy opkvalificerer dine kompetencer, sikrer unikke gæsteoplevelser og holder dig skarp på de nyeste hospitality trends. Bliv en del af vores team og kom med på en unik karrieredestination.

Elsker du også gæster?

Så har vi din næste karrieredestination.

Vi søger dygtige, servicemindede og passionerede kollegaer, som kan give vores gæster den absolut bedste hotel, gourmet – eller wellness oplevelse.

Se vores ledige stillinger herunder – eller send os en uopfordret ansøgning.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Join us - we are hiring!

GET IN TOUCH

Bandholm Hotel, Havnegade 37, 4941 Bandholm 

Tlf. 54 75 54 76
  info@bandholmbadehotel.dk