top
english / danish

Madkastellet er en af de største operatører på den danske madscene.

Vores portefølje dækker en lang række restauranter, event- og konferencefaciliteter, kantiner og vores eget Food-Space og hovedkvarter i Kødbyen i København.

Bæredygtige, skræddersyede og prisvindende madløsninger med kant

Vi beskæftiger...

på tværs af virksomheden flere hundrede dedikerede mennesker, som alle lever og ånder for vores ambition om at skabe stor smag og enestående værtskab.

Det gælder uanset, om man som gæst sætter sig til bords på en af vores restauranter, spiser i vores kantiner eller lader os stå for festen eller firmaarrangementet.

20+

VENUES

12+

RESTAURANTER

I vores domicil i Kødbyen har vi...

skabt et væksthus for partnerskaber og nytænkning inden for mad og spiseopleveler, hvor erfarne kræfter og undergrundsmiljøet skal krydsbefrugte hinanden. I dette Food-Space arbejdes der strategisk med innovation, inklusion, partnerskab, sundhed og bæredygtighed.

Fra badehotel, boheme, bastion og ballroom til hipster,
hippie, hypermoderne og hygge

Vi udvikler hele tiden...

os selv og står blandt andet bag Den Grønne Kødby, som er et kulinarisk hot-spot mellem Øksnehallen og Den Hvide Kødby. På tegnebrættet er et madmedborgerhus, et talentprogram for vores ansatte og et større socioøkonomisk projekt. Og sikkert meget andet og mere, som er kommet til, efter du har læst disse linjer.

Join us / We are hiring...

GET IN TOUCH

Madkastellet, Slagtehusgade 11, 2 sal, 1715 København V

+45 31 75 12 13